Ga naar de inhoud
Producten / Blusmiddelen

Blusmiddelen

Draagbare blustoestellen & Bluswagens

Prevent brandblussers zijn ontworpen op basis van eenvoud in de bediening, een betrouwbare werking en een groot blusvermogen dat ruimschoots voldoet aan de gestelde eisen. Voor grote locaties of in specifieke gevallen bieden wij ook bluswagens aan.

Lees meer

Brandslanghaspels

Prevent brandslanghaspels zijn gefabriceerd en gecertificeerd volgens NEN-EN 671 en CE, en zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Deze slanghaspels worden uiteraard geleverd met KIWA-keur. Haspels in afwijkende maten en uitvoeringen zijn CE-gecertificeerd.

Lees meer

Blusdekens

Prevent blusdekens zijn samengesteld uit 3 lagen doek van hoge kwaliteit. Dankzij de fijne structuur zijn deze hittebestendig tot 900 graden Celsius. Deze brandblusdekens voldoen aan de NEN-EN 1869 richtlijn en zijn leverbaar in verschillende afmetingen.

Lees meer

Droge Blusleidingen

Prevent is gespecialiseerd in de aanleg en vervanging van complete droge blusleidingen (ook wel stijgleidingen genoemd). Onze adviseurs kunnen u hierbij volledig adviseren, waarbij wordt zeker gesteld dat de leidingen “hufter proof” zijn. Alles volledig conform NEN 1594.

Lees meer


Vraag een offerte aan

Wilt u een prijsindicatie voor het jaarlijks onderhoud aan uw veiligheidsmiddelen? Dat kan! Op basis van uw opgave bepalen wij de onderhoudsprijs.
Gaat u met Prevent Brandbeveiliging in zee dan ontvangt u 5% welkomstkorting op het eindbedrag van het eerste onderhoud.


Service en onderhoud

Van tijd tot tijd meldt een fabrikant dat men onderhoudsvrije brandblussers heeft uitgevonden. Dat klinkt te mooi om waar te zijn – en dat is het ook. Het periodiek onderhoud en controle van uw brandblusapparatuur én noodverlichting is van groot belang voor uw veiligheid, de veiligheid van uw medewerkers en de continuïteit van uw bedrijf of organisatie. Onze gecertificeerde onderhoudsdeskundigen komen graag jaarlijks bij u langs om u deze zorg uit handen te nemen.

Vraag het ons!

Heeft u een specifieke vraag over onze producten, bent u benieuwd naar onze diensten of zoekt u professioneel advies? Vraag het ons! Neem contact met ons op of vraag direct een richtprijs aan gebaseerd op uw specifieke situatie.