Ga naar de inhoud

Opleidingen

Prevent Opleidingen

Bij Prevent Brandbeveiliging begrijpen we het belang van goed opgeleide monteurs voor het onderhoud van brandveiligheidsmiddelen en noodverlichtingssystemen. Daarom bieden wij uitgebreide opleidingen aan in ons trainingscentrum in Wateringen die uw medewerkers in staat stellen om hun taken zelfstandig en volgens de hoogste kwaliteitsnormen uit te voeren. Hier gaan we verder dan alleen het naleven van wet- en regelgeving. Tijdens onze trainingen besteden we uitgebreid aandacht aan praktische vaardigheden, klantgericht werken en veiligheid op de werkvloer. Zo zorgen we ervoor dat onze cursisten niet alleen voldoen aan de vereisten, maar ook uitblinken in hun dagelijkse werkzaamheden.


REOB-opleiding voor draagbare blusmiddelen

Ons opleidingscentrum in Wateringen is uitgerust met alle nodige faciliteiten voor de REOB-opleiding (Regeling Erkenning Onderhoudsbedrijven Blusmiddelen). Hier krijgen monteurs de mogelijkheid om zowel theoretische als praktische kennis op te doen onder begeleiding van ervaren instructeurs. We zorgen ervoor dat de opleiding aansluit bij de meest actuele wet- en regelgeving, zodat onze cursisten altijd volgens de laatste normen werken. Onze praktijkruimte beschikt over alle bekende merken en type blustoestellen. Zo laten we niets aan het toeval over!

Opleiding Noodverlichting

Onze locatie in Wateringen beschikt ook over een speciale praktijkruimte voor noodverlichtingstrainingen. Hier leiden wij monteurs op tot Voldoende Onderricht Persoon (VOP) of Onderhoudsdeskundige Decentrale Noodverlichting. Deze trainingen zijn erop gericht om cursisten de vaardigheden te geven die nodig zijn om noodverlichtingssystemen zelfstandig te onderhouden, met nadruk op zowel veiligheid als efficiëntie.


Vraag het ons!

Heeft u een specifieke vraag over onze producten, bent u benieuwd naar onze diensten of zoekt u professioneel advies? Vraag het ons! Neem contact met ons op of vraag direct een richtprijs aan gebaseerd op uw specifieke situatie.